logo Bliv medlem her

www.hestens-venner.dk
- foreningen med aktiviteter for alle heste

Næste aktivitet


3. - 4. august 2024 - Hyggeweekend med agility
12. oktober 2024 - Orienterings-ridning/kørsel (Lørdag)

Sidste nyt

Sidste nyt på hjemmesiden
samt tilmelding til nyhedsbrev

Opdateret : 13-05-2024

Facebook
Besøg os på Facebook

Forum

Sidste nyt i forum :
12-04-2024 kl.18:56

Menu :

 FORSIDEN
 BESTYRELSEN
 MEDLEMMER
 MEDLEMSBLAD
 AKTIVITETER
 LINK
 BILLEDGALLERI
 CHR
 
 OM HJEMMESIDEN
 


Du er ikke logget ind

Log ind

   

Aktivitetskalender 2024

pdf Gå kalender for 2024

Hyggeweekend med agility

Hvad: Hyggeweekend med agility
Dato: 3. - 4. august 2024
Sted: Munke Bjergbyvej 53, 4180 Sorø

Pris: 50 kr. pr. agilityklasse for medlemmer, 60 kr. pr. agilityklasse for ikke-medlemmer, 120 kr. pr. person aftensmad inkl. 1 øl/vand/glas vin). 40 kr. pr. person (morgenmad)
Medbring: Madpakke til lørdag middag, sovepose og telt mv.
Tilmelding: Senest 20. juli 2024 via nedenstående link
Kontaktperson: Dorthe tlf. 2064 4464 eller dorthe@birkealleen.dk

Udskriv
Udskriv
Tilmelding via denne formular

En tilmelding pr. hest


Hyggeweekend

Fjordhesten Fie guidet af Lis og Lone og redet af Malia ved Hyggeweekenden 2023

Lørdag d. 3. august kl. 10.30 mødes vi på Munke Bjergbyvej 53, hvor der kan laves små folde (husk tråd og pæle), så vi kan sætte hestene på forskellige folde og der kan sættes telte op.

For dem der har problemer med at komme ned ad vores indkørsel med lange trailere, har vi igen i år fået lov til at parkere på hos Sanne og Jan på Dambrovej 3, 4180 Sorø. Det er 1 km fra vores adresse

Lørdag ca. kl. 13 startes der agility/ponysjov. Dorthe laver en agilitybane med forhindringer som f.eks. slalom mellem kegler eller en presenning, som hesten skal forbi eller gå hen over. Der bliver en klasse for trækkere og en klasse for ryttere således, at børn og urutinerede ryttere kan blive trukket, og man kan vælge at trække sin hest, hvis man ikke har lyst til at ride. Først afvikles trækkerklassen, dernæst rideklassen. Rosetuddeling før aftensmaden. Ønsker man ikke at deltage ved nogen af klasserne, kan man vælge at hygge sig som tilskuer til løjerne. Øl/vand, kaffe og kage kan købes. Der er deltagerrosét til alle dem, der deltager aktivt med hest.

Aftensmad ca. kl. 19 som består af blandede pizzaer, så man kan prøve lidt af hvert, fra det lokale pizzeria og 1 sodavand, 1 øl eller 1 glas vin pr. deltager. Flere sodavand kan købes på stedet. Der vil være sat telt op til spisning. Lørdag aften skal vi hygge os med chips og godnathistorier, som selvfølgelig gerne må være hestefortællinger. Godnat kl. ?

Søndag morgen: vil der være morgenmad ca. kl. 8. Bjarne har været hos bageren! Efter morgenmaden pakker vi telte mv. sammen. Vel mødt til sjov og hygge!

Version: Mobil | Desktop ..:: Opdateret : 13-05-2024 ::..

Birkealleens Webdesign