Hvad: Temaaften om trailerkørsel
Dato: 6. februar 2023 kl. 19:00 - 21:00
Sted: Dianalund Borgerhus, Sømosevej 44, 4293 Dianalund

Pris: Prisen for arrangementet er med kaffe og kage:
30 kr. for medlemmer og 60 kr. for ikke medlemmer.
Tilmelding: 30. januar 2023
Kontaktperson: Lone Wunsch tlf. 22 84 42 04
mail lone@hestens-venner.dk

Temaaften om trailerkørsel

Temaaftenen er arrangeret i samarbejde med Bromme Køreforening.

Ved Tema aftenen i april 2022 ankom både Anne og Jens Faurschou, som begge er kørelærere, for at fortælle os om reglerne ved kørsel med hestetrailer. Det skulle vise sig at være et meget stort emne. Spørgelysten blandt de mange deltagere var så stor, at al tiden gik med Annes del af foredraget, og Jens nåede slet ikke at begynde på sin del af foredraget.
Vi endte med at lave en aftale om, at Anne og Jens kommer i 2023, så vi kan høre 2. del af den meget informative viden, som Anne og Jens har med sig. Måske er der endda nogle regler, der har ændret sig siden foredraget i april 2022.

Vi er nogle stykker, der har taget kørekort for mange år siden. Hvad er tilladt? Og hvad er ikke længere tilladt, når man transportere sin hest/heste? Mange regler er lavet om, og flere regler er kommet til.

Dyretransportforordningen er blevet ”opfundet” de seneste år. Eller har den i virkeligheden eksisteret i mange år uden, at nogen af os har haft kendskab til ordningen? Hvad betyder dyretransportforordningen for dem, der avler eller dyrker hestesport på de forskellige niveauer?

Alt dette vil kørelærer Anne og Jens Faurschou prøve at gøre os meget, meget klogere på mandag d. 6. februar 2023.