Hvad: Temaaften om forebyggelse og behandling af ”vintersygdomme” v/ dyrlæge Martin Vedel
Dato: 7. marts 2022 kl. 19:00 - 21:00
Sted: Dianalund Borgerhus, Sømosevej 44, 4293 Dianalund

Pris: Prisen for arrangementet er med kaffe og kage:
30 kr. for medlemmer og 60 kr. for ikke medlemmer.
Tilmelding: 1. marts 2022
Kontaktperson: Lone Wunsch tlf.: 22 84 42 04, mail: lone@hestens-venner.dk

Temaaften om forebyggelse og behandling af ”vintersygdomme” v/ dyrlæge Martin Vedel

Temaaftenen er arrangeret i samarbejde med Bromme Køreforening.

Vi havde tidligere i år en aftale med Gørlev Dyreklinik, men som så meget andet måtte vi desværre aflyse alle temaaftenerne i 2021 pga. Corona. Henrik Hagbard har desværre ikke haft mulighed for at opretholde aftalen i 2022, men vi har været heldige af få en aftale i stand med dyrlæge Martin Vedel fra Vestermose Dyreklinik. Emnet vil stadig være om Vintersygdomme hos heste.

Dyrlæge Martin Vedel, Vestermose Dyreklinik


Martin Vedel - Vestermose Dyreklinik


Martin er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2017, med speciale i heste. Heste har haft hans interesse fra helt ung, da han er opvokset ved Ringsted på et stutteri med varmblodsheste. I dag bor han på samme ejendommen hvor klinikken ligger, med sin bedre halvdel Marika, som også er dyrlæge hos Vestermose Dyreklinik. Martin har løbende efteruddannet sig med kurser i blandt andet haltheder, ultralydsscanning, røntgen og tandproblematikker. Han har desuden særligt meget erfaring inden for reproduktion hos både hund, hest og kat.

Vestermose Dyreklinik blev startet for at kunne tilbyde folk i området en bedre behandling af alle deres dyr, med fokus på tryghed, nærvær og faglighed. Klinikken har oplevet en stor positivitet fra lokalområdet, og mange dyr og deres mennesker er kommet til. Derfor er Dyrlæge Elisabeth Høj også blevet tilføjet til vores hesteteam, og hun skal særligt hjælpe med intern medicin, bevægelse og reproduktion fremover. Klinikken har nu 4 dyrlæger og 4 sygeplejersker på fuldtid, og beskæftiger desuden en bogholder samt et par unge mennesker fra lokalområdet som hjælper med rengøring og andet praktisk.

Ideologien bag klinikken er særligt vigtig for os. Vi ønsker at skabe en god relation mellem klienter, patienter og dyrlæger. Vi ønsker at have tid til at give en god og fyldestgørende behandling, og være helt opdateret på nye behandlinger og udstyr. Klinikken er senest ved at blive udvidet med et afsnit udelukkende til heste, hvor vi har mulighed for indlæggelser, halthedsudredninger, mave/-tarmundersøgelser med endoskop, operationer på liggende heste, reproduktionsforløb, røntgenundersøgelser mm. Vi vil også fortsat køre ud i staldende, men have klinikken som et supplement.


Vestermose Dyreklinik


Vestermose Dyreklinik


Vestermose Dyreklinik


Vestermose Dyreklinik