Hvad: Foredrag om hypnose
Dato: 4. marts 2019 kl. 19:00 - 21:30
Sted: Dianalund Borgerhus, Sømosevej 44, 4293 Dianalund

Pris: Pris for medlemmer af en af foreningerne: 30 kr.
Pris for ikke-medlemmer: 60 kr.
Prisen er inkl. kaffe/the og kage
Tilmelding: 28. februar 2019
Kontaktperson: Bjarne Sørensen tlf. 20922075

Tilmelding: Bjarne Sørensen bjarne@hestens-venner.dk, af hensyn til mængden af kager.


Grundet forvirringen over at der ikke var nogen tilmeldte fra Bromme Køreforening til foredraget om Hypnose, stod vi (Hestens Venner) med udsigten til enten at aflyse foredraget eller afholde det i mindre regi. Valget faldt på det sidste og vi ændrede adressen.
Nu er vi/jeg blevet gjort opmærksom på, at det ikke er kutyme i Bromme Køreforening at tilmelde sig disse foredrag/temaaftener, men at medlemmerne blot dukker op.
Selvfølgelig er medlemmerne fra Bromme Køreforening velkomne til foredraget, selvom vi har ændret adressen, men risikoen for at alle medlemmer i begge foreninger ikke får informationen om adresseændringen og går forgæves ved den oprindelige adresse, bliver vi nød til at ændre adressen tilbage til Dianalund.
Jeg beklager forvirringen og håber ikke at dette afholder nogle for at deltage ved foredraget på mandag i Dianalund Borgerhus, Sømosevej 44, 4293 Dianalund.

Foredrag om hypnose

Kom til en spændende og meget anderledes aften mandag d. 4. marts 2019 kl. 19.00.

Anette Rath, som til daglig arbejder med hypnose, kommer og holder foredrag om hypnose i forbindelse med ride angst, nervøsitet på stævnepladsen og om at øge præstations evnen på stævnepladsen v.h.a hypnose.

Der er intet mystisk over hypnose. Det går i alt enkelthed ud på, at ændre de vaner og reaktionsmønstre der giver os problemer. Når man er i hypnose, er man helt vågen, blot i en afslappet tilstand. Her kan man ændre underbevidstheden, sådan at negative og uhensigtsmæssige vaner brydes på en hurtig og effektiv måde. Hypnose er en anerkendt behandling, og forskere overvejer at tage det i brug indenfor lægevidenskaben.

Pris for medlemmer af en af foreningerne: 30 kr.
Pris for ikke-medlemmer: 60 kr.
Prisen er inkl. kaffe/the og kage

Tilmelding: Bjarne Sørensen tlf.: 20922075 / mail: bjarne@hestens-venner.dk, senest torsdag d. 28. februar af hensyn til mængden af kager.