logo Bliv medlem her

www.hestens-venner.dk
- foreningen med aktiviteter for alle heste

Næste aktivitet

Næste aktiviteter:
11. oktober 2020 - Orienterings-ridning/kørsel

Sidste nyt

Sidste nyt på hjemmesiden
samt tilmelding til nyhedsbrev

Opdateret : 22-07-2020

Facebook
Besøg os på Facebook

Forum

Sidste nyt i forum :
27-08-2020 kl.17:00

Menu :

 FORSIDEN
 BESTYRELSEN
- Formanden har ordet
- Bestyrelsesmedlemmer
- Vedtægter
- Referater
 MEDLEMMER
 MEDLEMSBLAD
 AKTIVITETER
 LINK
 BILLEDGALLERI
 
 OM HJEMMESIDEN
 


Du er ikke logget ind

   

Formanden har ordet :

Læs "Formanden har ordet" fra :

Corona-sommeren vil være den sommer, som vi alle vil huske bl.a. på grund af de mange aflyste arrangementer. Heldigvis har vores forening nogle kreative medlemmer, som har inviteret til alternative aktiviteter.

Dorthe Sørensen og Heidi Adsbøl arrangerede en ridetur i Hedeland for en lille gruppe, idet man kun måtte forsamles 10 personer, ligesom Helene og Jesper Knudsen åbnede deres agilitybane, som kunne bruges efter aftale, så der var styr på antallet af deltagere. Det samme gjorde Inger Christensen således, at vi også havde mulighed for agility på hendes ride bane. Som det fremgår af dette nr. af Pære Posten, har mange medlemmer benyttet sig af muligheden for agility træningen.

Som afslutning på sommerens agility træning, laver Helene og Jesper Knudsen en agility konkurrence. Kom og vær med til konkurrencen lørdag d. 8. august. ALLE KAN DELTAGE! Helene har lavet klasser til alle niveauer. Alle kan være med uanset, om man har trænet eller ej og uanset hestens/rytterens/trækkerens alder. Det er tilladt at melde sig til flere klasser, og samme hest må gerne deltage med forskellig rytter/trækker. Læs invitationen på side 4.

Vi er optimistiske med Orienterings arrangementet for ridende og kørende søndag d. 11. oktober 2020. I skrivende stund må man forsamles 100 mennesker, som faktisk har været antallet af fremmødte deltagere og hjælpere de seneste år. Når arrangementet foregår udendørs, og der bliver sørget for sæbe og håndsprit på alle toiletter, så vil det nok være forsvarligt at gennemføre. Vi forventer, at alle holder afstand, og at ingen giver goddag-hånd, som vi ellers plejer. Hvis regeringen kommer med andre direktiver, må vi selvfølgelig rette os efter dem.

Version: Mobil | Desktop ..:: Opdateret : 22-07-2020 ::..

Birkealleens Webdesign