logo Bliv medlem her

www.hestens-venner.dk
- foreningen med aktiviteter for alle heste

Næste aktivitet

Næste aktiviteter:
18. juli 2020 - Hyggeweekend for kørende og ridende AFLYST
2. august 2020 - Skovtur til Kilden og efterfølgende grillarrangement AFLYST
11. oktober 2020 - Orienterings-ridning/kørsel

Sidste nyt

Sidste nyt på hjemmesiden
samt tilmelding til nyhedsbrev

Opdateret : 26-05-2020

Facebook
Besøg os på Facebook

Forum

Sidste nyt i forum :
07-05-2020 kl.17:45

Menu :

 FORSIDEN
 BESTYRELSEN
- Formanden har ordet
- Bestyrelsesmedlemmer
- Vedtægter
- Referater
 MEDLEMMER
 MEDLEMSBLAD
 AKTIVITETER
 LINK
 BILLEDGALLERI
 
 OM HJEMMESIDEN
 


Du er ikke logget ind

   

Formanden har ordet :

Læs "Formanden har ordet" fra :

Forhåbentlig har de fleste af jer kunne nyde det flotte forår i selskab med heste. Det er simpelt hen den bedste årstid at være udendørs nu, hvor insekterne endnu ikke er kommet for at genere os og vores 4-benede venner.

Siden sidste udgave af Pære Posten har vi afholdt 2 foredrag i samarbejde med Bromme Køreforening.

I februar kom Hestetandklinikken fra Ringsted og fortalte om pleje af hestens tænder, og hvor stor betydning det kan have for hesten, hvis man overser tandproblemer. Læs referatet af aftenen på side 12.

I marts fortalte jeg om Ferietur med hest og vogn. Hvordan bør man arrangerer ferieturen, og hvor finder man overnatnings pladser, der er egnet til heste og mennesker. Læs referatet på side 15.

Dette forår skulle vise sig at blive meget anderledes end planlagt på grund af den verdensomspændende corona-virus, der hærger vore samfund, og som gør, at mange arrangementer desværre må aflyses.

Således har vi været nødt til at aflyse Hyggeweekenden, som skulle have været holdt lørdag d. 18. juni til søndag d. 19. juli.

Ligeledes har vi været nødt til at aflyse Skovturen til Kilden i Store Bøgeskov, som skulle have været holdt søndag d. 2. august.

Vi har valgt at følge Statsministerens linje, som gælder frem til d. 31. august, om ikke at forsamles for mange ad gangen og at holde afstand til hinanden for at undgå smittespredning.

Vi håber, at verden ser anderledes og bedre ud, når vi kommer frem til oktober, hvor vi håber på og regner med at kunne holde orienterings arrangement for ridende og for kørende i Bidstrup Skovene ved Hvalsø. Bestyrelsen har som tidligere år sat et loft på 45 deltagende ekvipager. I år blev loftet nået allerede i midten af marts måned, og en venteliste blev oprettet allerede i slutningen af marts måned. Hvis der kommer afbud fra tilmeldte ekvipager, vil de, der står på ventelisten, bliver ringet op og få tilbudt pladserne.

Foreningen er dog ikke helt i dvale på grund af corona-virus. Hen over sommeren tilbydes der adgang til agility-bane efter aftale. Banen er beliggende på Tvinggårdsvej 7, som ligger lidt uden for Haslev. Det er Helene Wunsch og Jesper Knudsen, der sammen med Ditte Juncker opstiller diverse agility forhindringer hen over sommeren. Man skal dog ringe i forvejen for at aftale dag og tidspunkt således, at vi ikke møder alt for mange op på samme tid og dermed til stadighed opfylder de krav og henstillinger, som Statsministeren anbefaler. På adressen forefindes en lille toiletbygning midt ude på gårdspladsen således, at man ikke behøver at skulle ind i selve huset eller gennem stalden for at komme på toilettet, som i øvrigt sprittes af efter hvert besøg. Benyt dig af tilbuddet og få nogle timers træning sammen med hesten. Især de unge heste har god mulighed for at lære at være ude i byen og samtidig blive budt på forskellige opgaver. Læs mere om tilbuddet på side 5.

Der er kun en ting at gøre lige nu: Få det bedste ud af sommeren, nyde nærværet med hesten, pas på dig selv og andre og prøv at undgå at blive smittet.
Version: Mobil | Desktop ..:: Opdateret : 26-05-2020 ::..

Birkealleens Webdesign