logo Bliv medlem her

www.hestens-venner.dk
- foreningen med aktiviteter for alle heste

Næste aktivitet


22. maj 2022 - Ridetur på Husarstien i Næstved
4. juni 2022 - Agility konkurrence hvor alle kan være med
13. august 2022 - Agility konkurrence hvor alle kan være med
27. august 2022 - Hyggeweekend med agility
16. oktober 2022 - Orienterings-ridning/kørsel
6. november 2022 - Miljøtræning v/Ejner Møller Andersen

Sidste nyt

Sidste nyt på hjemmesiden
samt tilmelding til nyhedsbrev

Opdateret : 08-05-2022

Facebook
Besøg os på Facebook

Forum

Sidste nyt i forum :
19-04-2022 kl.07:10

Menu :

 FORSIDEN
 BESTYRELSEN
- Formanden har ordet
- Bestyrelsesmedlemmer
- Vedtægter
- Referater
 MEDLEMMER
 MEDLEMSBLAD
 AKTIVITETER
 LINK
 BILLEDGALLERI
 
 OM HJEMMESIDEN
 


Du er ikke logget ind

Log ind

   

Formanden har ordet :

Læs "Formanden har ordet" fra :

Vores første tema-aften, som skulle være holdt første mandag i januar, måtte udsættes. I gætter vel aldrig, at det igen, igen var på grund af Corona-situationen. Heldigvis fik vi en ny aftale i stand med de flinke kørelærere Anne og Jens Faurschou, og tema-aften om kørsel med trailer kunne holdes mandag d. 4. april.
Læs om denne aften på side 15.

Tema-aften ”Heste, kvæg og biodiversitet – fup eller fakta” blev holdt i februar. Forstkandidat Klaus Wunsch gav os et indblik i, hvad der egentlig foregår politisk og biologisk et stort og lidt tørt emne med mange over-raskende betragtninger.
Læs forklaringer/åbne spørgsmål på side 10.

Dyrlæge Martin Vedel fra Vestermose Dyreklinik gav os et fantastisk foredrag om hestens almindelige sygdomme og en masse fif til at vurdere, hvornår det er klogt at ringe efter dyrlægen, og hvad man selv kan gøre, før man evt. beslutter at ringe til dyrlægen.
Læs referatet fyldt med nyttig info på side 13.

Efter 3 spændende tema-aftener og en hyggelig generalforsamling kan vi nu gå i gang med udendørs aktiviteter. Flere har spurgt til endnu en agility konkurrence hos Helene og Jesper Knudsen, og det er lykkedes at finde 2 datoer hen over sommeren til agility konkurrence, hvor alle kan være med. Lørdag d. 4. juni vil banen være klar til agility med spændende forhindringer.
Læs mere på side 6.

Lørdag d. 13. august vil banen igen være sat op til agility. Banen vil ikke være den samme på de 2 lørdage, så man kan sagtens møde op begge dage til nye udfordringer.
Se mere info på side 6.

Efter 2 år med Corona-aflysninger på hyggeweekenden hos Dorthe og Bjarne i Munke Bjergby kan vi nu endelig mødes til turridning, agility, pizzaer, overnatning, morgenmad og endnu en turridning. Det er sidste weekend i august, der bør sættes et kryds i kalenderen. Man kan deltage hele weekenden eller nøjes med de dele, man har lyst/tid at deltage i.
Læs invitationen på side 8.

I oktober holder vi igen orienteringsridning og kørsel i Bidstrup Skovene ved Hvalsø. Planerne om den planlagte hegning er heldigvis blevet lidt udskudt, så vi får mulighed for bruge det sædvanlige område i skoven igen her i 2022.

De oprindelige planer bliver muligvis lavet lidt om. Det forlyder, der bliver et par skovvandringer i den kommende tid, hvor der gives bud på alternative løsninger vedr. hegningers antal og størrelser. Jeg håber at kunne skrive mere herom i næste nr. af Pære Posten.

Datoen for orienteringsarrangementet bliver søndag d. 16. oktober. Mere info i næsten nr. af Pære Posten eller se hjemmesiden.

Kom til miljøtræning med din hest!
Som noget helt nyt har vi fået en aftale i stand den 6. november 2022 med Ejner Møller Andersen, som er en kreativ og dygtig miljøtræner. Læs mere i næste nr. af Pære Posten eller hold øje med hjemmesiden.

Version: Mobil | Desktop ..:: Opdateret : 08-05-2022 ::..

Birkealleens Webdesign