logo Bliv medlem her

www.hestens-venner.dk
- foreningen med aktiviteter for alle heste

Næste aktivitet

Næste aktiviteter:
6. januar 2020 - Foredrag med Malene Sommerlund - "Fra spasser til eliterytter"
3. februar 2020 - Foredrag med Hestetandklinikken fra Ringsted
2. marts 2020 - Emnet er ikke endeligt fastlagt.

Sidste nyt

Sidste nyt på hjemmesiden
samt tilmelding til nyhedsbrev

Opdateret : 10-11-2019

Facebook
Besøg os på Facebook

Forum

Sidste nyt i forum :
15-11-2019 kl.15:03

Menu :

 FORSIDEN
 BESTYRELSEN
- Formanden har ordet
- Bestyrelsesmedlemmer
- Vedtægter
- Referater
 MEDLEMMER
 MEDLEMSBLAD
 AKTIVITETER
 LINK
 BILLEDGALLERI
 
 OM HJEMMESIDEN
 


Du er ikke logget ind

Log ind

   

Formanden har ordet :

Læs "Formanden har ordet" fra :

Nøøøøjjjjj..... hvor var vi bare heldige med tørvejr på selve dagen ved vores årlige orienterings arrangement i Bidstrup Skovene ved Hvalsø. Det har bare regnet og regnet i en meget lang periode, og det er så meget, at vi ikke turde tage ridestien i brug på selve dagen, hvor vi holdt orienterings arrangementet. Alle ekvipager blev sendt afsted på køreruten for at sikre, at ingen heste skulle komme til skade på ridesti-nettet, hvor der nogle steder er glatte og mudrede stier. Når terrænet tilmed er kuperet, så bliver det alt for risikabelt at færdes med en hest/pony. Der var heldigvis ingen, der blev kede af at skulle afsted på den 11.8 km lange kørerute istedet for den ca. 8.5 km lange riderute.

Tænk en gang at det IKKE regnede i løbet af søndagen. Det så ud til, at alle havde regntøj med. Vejrudsigten havde også lovet en hel del regn, og hestevognene var nærmest fyldt op med paraplyer, som heldigvis ikke kom i brug.

Vi havde rekord mange hjælpere i år, idet 25 hjælpere stillede op. TUSINDE, TUSINDE TAK TIL JER ALLE SAMMEN der var med til at gøre dagen sjov og hyggelig. Det betød nemlig, at vi kunne have 8 levende poster i år, og at deltagerne kunne "slippe" for alle mine dumme og åndsvage spørgsmål, som man plejer at kunne finde på de døde poster på ruten gennem skoven. Flere deltagere efterlyste dog de røde poser/døde poster med alle de tossede spørgsmål. Jeg lover, at der igen til næste år vil hænge røde poser med tossede spørgsmål til deltagerne.

Tak til de mange fotografer som har sendt billeder til hjemmesiden. Nogle af billeder kan ses her i Pære Posten.

Pænt tak til vores 2 sponsorer se på side 8.

Bromme Køreforening og Hestens Venner har igen i 2020 indgået samarbejde med spændende foredrag den første mandag i årets 3 første måneder.

Første mandag i januar: Foredrag med Malene Sommerlund "Fra spasser til eliterytter". Det bliver bestemt en aften med masser af indhold. Læs om arrangementet på side 5.

Første mandag i februar: Her kommer Hestetandklinikken fra Ringsted. At skrive det handler om hestens tænder er næsten overflødigt, men det kan da nævnes, at det er et emne, vi måske burde interessere os lidt mere for i vores dagligdag med vores heste. Læse yderligere info på side 6.

Første mandag i marts: Emnet er endnu ikke fastlagt. Der arbejdes på sagen. Hold øje med hjemmesiden eller læs næste nr. af Pære Posten.

I næste nr. af Pære Posten som udkommer ultimo januar/primo februar, vil der være indkaldelse til den årlige generalforsamling, som holdes i februar. Datoen er endnu ikke fastlagt.

Til slut vil jeg ønske alle medlemmer og deres familier en Glædelig Jul samt et Godt Nytår.

(Hvis vi ikke får sne til jul, så kan man til enhver tid se snevejr på vores hjemmeside.)

Version: Mobil | Desktop ..:: Opdateret : 10-11-2019 ::..

Birkealleens Webdesign