Hvad: Hyggeweekend med agility
Dato: 27. august 2022 kl. 10:30 til 28. august 2022 kl. 15:00
Sted: Søtoftevej 45 4100 Ringsted
alternativt Munke Bjergbyvej 53, hvis man kun deltager ved agility

Pris: 40 kr. pr. agilityklasse for medlemmer, 50 kr. pr. agilityklasse for ikke-medlemmer, 100 kr. pr. person aftensmad inkl. 1 øl/vand/glas vin). 40 kr. pr. person (morgenmad)
Medbring: Madpakke til lørdag middag, sovepose og telt mv.
Tilmelding: 20. august 2022
Kontaktperson: Dorthe tlf. 2064 4464 eller dorthe@birkealleen.dk

Hyggeweekend med agility

Lørdag d. 27. august kl. 10.30 mødes vi på Allindemaglevej. Rytternes bagage og telte læsses på hestevognene. Deltagere uden hest kan køre med som passagerer på vognene. Afgang kl. 11, hvor vi kører/rider ad små veje til Dorthe og Bjarne Sørensen, Munke Bjergbyvej 53, hvor vi skal overnatte. Turen er ca. 12 km. Der rides/køres i hyggetempo. Ankomst hos Dorthe og Bjarne kl. ca. 13, hvor der kan laves små folde (husk tråd og pæle), så vi kan sætte hestene på forskellige folde, dernæst spises den medbragte madpakke, inden vi sætter teltene op.


Lørdag ca. kl. 15 holdes der agility/ponysjov. Dorthe laver en agilitybane med forhindringer som f.eks. slalom mellem kegler eller en presenning, som hesten skal forbi eller gå hen over. Der bliver en klasse for trækkere og en klasse for ryttere således, at børn og urutinerede ryttere kan blive trukket, og man kan vælge at trække sin hest, hvis man ikke har lyst til at ride. Først afvikles trækkerklassen, dernæst rideklassen. Rosetuddeling før aftensmaden. Hvis man blot er med som passager og ikke ønsker at deltage ved nogen af klasserne, kan man vælge at hygge sig som tilskuer til løjerne. Øl og vand kan købes. Det er muligt at møde op hos Dorthe og Bjarne lørdag kl. 15 og nøjes med at deltage ved aktiviteterne lørdag eftermiddag samt spisning lørdag aften. Man er også velkommen som tilskuer. Der er deltagerrosét til alle dem, der deltager aktivt med hest.


Aftensmad ca. kl. 19 som består af pizza fra det lokale pizzeria og 1 sodavand ,1 øl eller 1 glas vin pr. deltager. Flere sodavand kan købes på stedet. Vi spiser inde i Dorthe og Bjarnes festtelt. Lørdag aften skal vi hygge os med chips og godnathistorier, som selvfølgelig gerne må være hestefortællinger. Godnat kl. ?


Søndag morgen: vil der være morgenmad ca. kl. 8. Bjarne har været hos bageren! Efter morgenmaden pakker vi telte mv. sammen og læsser vognene med bagage og passagerer. Kl. 11 går turen retur til Allindemaglevej, hvor vi forventer at være fremme ca. kl. 12.30. Vel mødt til sjov og hygge!