Hvad: Hyggeweekend for kørende og ridende AFLYST
Dato: 18. juli 2020 kl. 10:30 til 19. juli 2020 kl. 12:30
Sted: Hos Søs og Rune som bor Søtoftevej 45, 4100 Ringsted. Vi mødes på Allindemaglevej tæt ved krydset med Søtoftevej. Der vil være skiltet, hvor man skal køre ind på græsarealet., Alternativt: Munke Bjergbyvej 53, kl. 15, hvis man kun deltager i agility.

Pris: 30 kr. pr. klasse (agility)
90 kr. pr. person (aftensmad inkl. 1 øl/vand)
30 kr. pr. person (morgenmad)
Medbring: Madpakke til lørdag middag, sovepose og telt mv.
Tilmelding: 1. juni 2020
Kontaktperson: Dorthe tlf. 2064 4464 eller email: dorthe@birkealleen.dk

Der kan tilmeldes i denne periode:
1. - 27. juni 2020.
Klik her for tilmelding

Hyggeweekend for kørende og ridende AFLYST

Aflyst


For at følge Statsministerens udmelding, der gælder til og med 31. august, om ikke af forsamles for mange og iøvrigt holde afstand til hinanden, er det desværre nødvendigt at aflyse hyggeweekenden d. 18.+19. juli samt Skovtur til Kilden d. 2. august 2020.

Mødes Lørdag kl. 10:30 hos Søs og Rune, Søtoftevej 45, 4100 Ringsted. Rytternes bagage og telte læsses på hestevognene. Deltagere uden hest kan køre med som passagerer på vognene. Afgang kl. 11, hvor vi kører/rider ad små veje til Dorthe og Bjarne Sørensen, Munke Bjergbyvej 53, hvor vi skal overnatte. Turen er ca. 12 km. Der rides/køres i hyggetempo. Ankomst hos Dorthe og Bjarne kl. ca. 13, hvor der er lavet små folde (medbring gerne pæle/hegn.), så vi kan sætte hestene på forskellige folde, dernæst spises den medbragte madpakke, inden vi sætter teltene op.

Lørdag ca. kl. 15 holdes der agility/ponysjov. Dorthe laver en agilitybane med forhindringer som f.eks. slalom mellem kegler eller en presenning, som hesten skal forbi eller gå hen over. Der bliver en klasse for trækkere og en klasse for ryttere således, at børn og urutinerede ryttere kan blive trukket, og man kan vælge at trække sin hest, hvis man ikke har lyst til at ride. Hvis man blot er med som passager og ikke ønsker at deltage ved nogen af klasserne, kan man vælge at hygge sig som tilskuer til løjerne. Øl, vand, kaffe kan købes. Det er muligt at møde op hos Dorthe og Bjarne lørdag kl. 15 og nøjes med at deltage ved aktiviteterne lørdag eftermiddag samt spisning lørdag aften. Man er også velkommen som tilskuer. Der er deltagerrosét til alle dem, der deltager aktivt med hest.

Aftensmad ca. kl. 19: som består af pizza fra det lokale pizzeria og 1 sodavand pr. deltager. Flere sodavand kan købes på stedet. Vi spiser ude i stort telt. Lørdag aften skal vi hygge os chips/snold og evt. røverhistorier, som selvfølgelig gerne må være hestefortællinger. Godnat kl. ?

Søndag morgen: vil der være morgenmad ca. kl. 8. "Nogen" har været hos bageren! Efter morgenmaden pakker vi telte mv. sammen og læsser vognene med bagage og passagerer. Kl. 11 går turen retur til lørdagens mødested, hvor vi forventer at være fremme ca. kl. 12.30. Der gives en øl/vand/is, ved mødestedet, inden vi siger farvel og tak og drager hjemad.

Vel mødt til sjov og hygge!


Vejforklaring:

Hos Søs og Rune, som bor Søtoftevej 45, 4100 Ringsted. Vi mødes på Allindemaglevej tæt ved krydset med Søtoftevej. Der vil være skiltet, hvor man skal køre ind på græsarealet.