Hvad: Skovtur til Kilden og efterfølgende grillarrangement AFLYST
Dato: 2. august 2020 kl. 10:30 - 19:00
Sted: Jette Hansen, Ordrupvej 54, 4370 Store Merløse

Pris: 90 kr. for ikke-medlemmer, og 80 kr. for medlemmer pr. ekvipage (brugerbetaling til Sorø Akademis Skove) Passagerer betaler 30 kr. pr. person. MobilePay eller kontant betaling på selve dagen til Bjarne.
Medbring: Frokost madpakke samt aftensmad til grillen.
Tilmelding: 28. juli 2020
Kontaktperson: Lone Wunsch, tlf. 2284 4204, mail: lw@kwplan.dk

Skovtur til Kilden og efterfølgende grillarrangement AFLYST

Aflyst


For at følge Statsministerens udmelding, der gælder til og med 31. august, om ikke af forsamles for mange og iøvrigt holde afstand til hinanden, er det desværre nødvendigt at aflyse hyggeweekenden d. 18.+19. juli samt Skovtur til Kilden d. 2. august 2020.


Vi mødes kl. 10. 30, hvor vi spænder hestene for vognene, og lægger sadel på de heste, man har valgt at ride.

Familie og venner til rytterne kan evt. få plads på en vogn. Det er Lone, der holder styr på vognpladserne. Derfor er det vigtigt at meddele Lone, hvor mange man møder op.

Kl. 11.00 regner vi med at være klar til afgang med kurs mod Store Bøgeskov, som ligger på den modsatte side af Gyrstinge Sø.

Når vi starter fra Jette Hansen, Ordrupvej 54, 4370 Store Merløse, vil vi kunne se ud over søen over til Kilden i Store Bøgeskov, hvor vi holder frokost. Turen til Kilden er ca. 7 km, når man tager den korteste vej gennem Store Bøgeskov. Hvis stemningen er til det, og vejret er med os, bliver turen i Store Bøgeskov forlænget med 4 – 5 km, inden vi tager frokosten ved Kilden.

Under opholdet ved Kilden vil det være muligt for hestene at græsse lidt. MEN det skal lige oplyses, at der er ingen indhegning på græsarealet.

Kilden er et historisk sted. En underjordisk kilde har sit udspring ved kanten af Gyrstinge Sø. Mange er blevet døbt ved Kilden, og der foregår stadig dåb på stedet, ligesom nogle folk vælger at blive viet på det naturskønne sted, som Kilden er.

Efter et par timers ophold ved Kilden pakker vi sammen, og turen går tilbage via de små hyggelige veje retur til Jette, hvor der vil være opsat grill.

Der vil være mulighed for at få hestene på fold. Spisepladsen vil være med udsyn til hestefolden, så man kan have opsyn med hestene, imens vi spiser.

Foreningen er vært med en øl/vand til aftensmaden.

Hermed har vi lagt op til et skovtursarrangement, hvor man kan vælge at deltage på flere niveauer.

Tilmeld hvad du/I har lyst og tid til at deltage i.

Vejforklaring:
Jette Hansen, Ordrupvej 54, 4370 Store Merløse bor ca. 4 km syd-vest fra St. Merløse.
Kør ad landevejen mellem Ringsted og St. Merløse. 2 km syd for St. Merløse drejes ad Ordrupvej, herefter køres gennem Ordrup By ud til skoven = ca. 1.4 km i alt. Jettes hus ligger på højre hånd lige før skoven. (Kører man efter Kraks Vejviser, kommer man ud på flere småveje fra modsatte side af skoven.)