Hvad: Foredrag af Lone Wunsch - Ferietur med hest og vogn
Dato: 2. marts 2020 kl. 19:00 - 21:30
Sted: Dianalund Borgerhus, Sømosevej 44, 4293 Dianalund

Pris: Pris for medlemmer af en af foreningerne: 30 kr.
Pris for ikke medlemmer: 60 kr.
Prisen er inkl. kaffe/the og kage.
Tilmelding: 25. februar 2020
Kontaktperson: Lone Wunsch tlf.: 22 84 42 04, mail: lone@hestens-venner.dk

Foredrag af Lone Wunsch - Ferietur med hest og vogn

Siden midten af 1990érne har jeg været på weekendture og ferieture med hest og vogn eller ridende med rygsæk. Jeg har været på mere end 1 tur hver eneste sommer. Det er en fantastisk afstressende måde at holde ferie på. Ferieformen er ikke særlig dyr, hvis man altså har hesten og vognen i forvejen, og Danmark er et smukt land! Når man kommer væk fra de store hovedveje, møder man den landlige idyl i de små hyggelige landsbyer.

Det er en god idé at planlægge turen omhyggeligt, inden man begiver sig afsted. Overnatninger med heste kræver, at sikkerheden i forhold til hesten er i orden. Det er let nok at finde en teltplads, hvis man blot er på cykeltur, imens hesten er anderledes pladskrævende, og der påhviler ligeledes et ansvar for hesten. Forplejningen skal være i orden under vejs, og dagsmarchen skal være tilpasset hestens kondition, især når turen strækker sig hen over mange dage.

Når det så er sagt, så vil jeg lige nævne at man, ud over en fantastisk ferieoplevelse, også får et tættere forhold til sin hest/heste efter hver ferietur.

Mød op og få inspiration til din næste ferie.
Hestetandklinikken


Arrangementet er i samarbejde med Bromme Kørerforening.

Prisen for arrangementet med kaffe og kage: 30 kr. og 60 kr. for ikke medlemmer.